Joey Vriend Music

Composing - Songwriting - Performing

Sylvia, het echte verhaal

Posted By on juni 10, 2016 in News | 0 comments

Aan iedereen en in het bijzonder aan alle Sylvia’s,
Zoals sommigen van jullie wellicht gezien of gehoord hebben, is het verhaal achter de Sylvia zoektocht wat nu in de media naar buiten komt deels op waarheid gebaseerd.

Ongeveer vier jaar geleden heb ik een liedje geschreven op een zomeravond, de naam geïnspireerd op een meisje uit de buurt. Niets meer, niets minder. Het mysterieuze meisje, dat overal wordt beschreven, heb ik inderdaad na het schrijven van het liedje Sylvia ontmoet in Hoorn.
De gevoelens van het liedje zijn gebaseerd op de zoektocht naar de ware liefde. De naam Sylvia heb ik gebruikt om het liedje een identiteit te geven aan een onbekende ware. Kortom, ik heb geen echte Sylvia in Hoorn ontmoet. Dat de media het verhaal massaal zouden oppikken, had ik nooit verwacht. Heel bijzonder.

Ik wil iedereen bedanken, KXradio, De Staat van Stasse, 3FM, De Telegraaf, VROUW RTV N-H en De Coen & Sander Show voor het oppikken, maar toch kritisch blijven kijken en luisteren. En Coen en Sander, uiteraard heb ik de prachtige tekening nooit kunnen gebruiken zonder de hulp van Fotografie.wognum en Fabienne Denissen

Het nummer is en blijft een ode aan alle unieke Sylvia’s!

,,Ik ben benieuwd wat jullie vinden van het Sylvia verhaal, een beetje gek of geniaal?’’

Liefs, J

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *